2013. augusztus 29., csütörtök

GOTU KOLA - AZ AGY TÁPLÁLÉKA - 5 db mag 1FT NMÁ ! - Jelenlegi ára: 1 Ft


GOTU KOLA - TIGRISFŰ
A Gotu Kola egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény.
Srí Lankán megfigyelték, hogy a legendásan hosszú életű és feltűnően jó memóriájú elefántok mind megszállott Gotu Kola-csócsálók voltak. Nem hiába tartják sokan a Gotu Kola elsődleges hatásának a hosszú életet és a friss memóriát.
Használják még fáradtság ellen, stresszoldásra, keringési és idegrendszeri betegségek gyógyítására. Fertőtlenítőként bőrbetegségek (égési sérülések, gombás fertőzés), sőt hepatitisz kezelésére is.  Használata mostanában terjed Európában, idegnyugtató és agyműködést serkentő hatása miatt. Az ázsiai gyógyítók ezt a tulajdonságát már kétezer éve ismerik és használják.
Az egyik első számú energiafokozó gyógynövényként alkalmazott gotu kola a koffein hatásai nélkül csillapítja a kimerültséget és a depressziót. Az éjszakákon át fenntartó koffeintől eltérően a gotu kola valójában elősegíti az alvást.  A keringés javításával növeli a szexuális teljesítőképességet is.  Kitűnő potencianövelő hatást is tulajdonítanak a Gotu Kolának.
A növény kedveli a meleg, nedves, vizes helyet. A kis méretű levelek általában 2-4 cm hosszúak.  Amikor a növényeket termesztik az árnyékban, hajlamosak nagy leveleket és nagyon hosszú levélnyelet növeszteni. Edényes nevelésre javaslom, mert fagyérzékeny.
Csíráztatása:  Az apró magokat jó vízelvezetésű, homokos talajba vessük, csak minimális földdel takarva.  Talaja legyen mindig nedves, vizes. Tegyük meleg, világos helyre, takarjuk üveggel a páratartalom miatt.
1 adag 5 db magot tartalmaz!
Több vásárolt tétel esetén is változatlan marad a postaköltség.
A termékek összevárhatóak, de kérlek ezt jelezd felém.
Licitet nem törlök, kérlek ennek tudatában licitálj!
Kérem a Tisztelt vásárlót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot email-en. Köszönöm!
Rózsaszín csekkes befizetést bankszámlára nem fogadok el.
Nézz szét további termékeim között is! (Sok 1 ft-ról indul)
Köszönöm, hogy benéztél hozzám: )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-09-05 18:35
. GOTU KOLA - AZ AGY TÁPLÁLÉKA - 5 db mag 1FT NMÁ ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése